Prosper Silicone Sealant Co. Ltd.

Bloei Co. Ltd van het Siliconedichtingsproduct.

20 jaar ervaart gespecialiseerd in het dichtingsproduct van het bouwsilicone

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Prosper Silicone Sealant Co. Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
China Prosper Silicone Sealant Co. Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Bloei Co. van het siliconedichtingsproduct, Ltd in 1998 wordt opgericht (de eerstgenoemde is de fabriek van het siliconedichtingsproduct van de Groep van Hunan Jingshi Co., Ltd dat). Het is een moderne onderneming die R&D combineren, productie, die de reeksproducten op de markt brengen van het siliconedichtingsproduct. Het is een inzameling van polymeer chemische producten, high-tech materialen, chemische materiaalonderzoek en ontwikkeling, productieverkoop in de integratie van handel.

   

  Het bedrijf heeft 80 werknemers met inbegrip van meer dan 20 technici, 10 kwaliteitsinspecteurs.

   

  Het bedrijf met „Humanist het idee, van het Wetenschappelijke innovatie“ beheer, vergt kwaliteit & eerlijkheid fundamenteel, bepaald zich te ontwikkelen & ononderbroken innovatie. Wij geloven dat in gelukkig en daag de 21ste eeuw uit, zullen wij zeker onze eer, realiseren onze droom bezitten.

  Prosper Silicone Sealant Co. Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • OEM / ODM

  Bloei Co. van het siliconedichtingsproduct, adviseert Ltd een reeks van de meest geavanceerde productielijn van het siliconedichtingsproduct (Vacuümkneder 3000L, Sterke verspreidende ketel 2500L, Drie broodjesmolen, Sterke verspreidende machine, Silicone het vullen machine). Het dichtingsproduct van het structuursilicone, neutraal siliconeweatherproofing dichtingsproduct, het zure dichtingsproduct van het siliconeglas, het neutrale dichtingsproduct van het steensilicone, neutraal anti de schimmeldichtingsproduct van het siliconedichtingsproduct, siliconedichtingsproduct voor vullingsnaden heeft ontwikkeld. soort meer dan 50 het siliconedichtingsproduct van de specificatie.

   

  OEM artworks&labels&logo&colors zijn beschikbaar

   

  Prosper Silicone Sealant Co. Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  Door de unceasing innovatie en de transformatie, hebben de productieniveaus de internationale geavanceerde norm bereikt. Het goede onderzoek & productiemilieu, evenals de instructie van de binnenlandse beroemde organische siliconedeskundige, heeft de strikte materiële inspectie en de procescontrolenorm de hoogte - kwaliteitsproduct gewaarborgd. De post-verkoopdienst en de technische ondersteuning zijn krachtig, wonnen wij het lof van de meeste klanten. Wij reeds door iso9001-2000 systeem voor kwaliteitscontroleauthentificatie en milieu het beheersysteemauthentificatie van ISO14000-2004 en gekregen de bevestiging van de Chinese van de de structuurvereniging van het bouwmetaal van het aluminiumvensters en deuren gordijngevelcommissie. Het bedrijf heeft het recht van de invoer en de uitvoer in handen en gevoerd naar meer dan vijftig landen en gebieden zoals Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië uit, Afrika, die van hogere reputatie genieten.

   

  Prosper Silicone Sealant Co. Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Prosper Silicone Sealant Co. Ltd.

Contactpersoon: Alisa

Tel.: +0086 18973360307

Fax: 86-731-28330059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)